GratisWebbhotell

Varför Webbdo?

Webbhotellet Webbdo erbjuder allt redan från början. Det är inga tillkommande kostnader – allt ingår redan från början med extra av allt! Du har dessutom ingen uppsägningstid eller tvång till att betala en faktura som skickats ut. Webbdo kör med schysst avtal som är rättvist mot alla kunder oavsett om det är ett företag, privatperson eller förening som köpt webbhotell. Alla räknas lika – det finns ingen gräns eller dragen linje mellan någon.

Webbdo har servrar i en väl övervakad serverlokal med bemanning 24 timmar om dygnet 365 dagar om året. Även på Julafton, Nyårsafton och självaste midsommar. Du som kund ska känna att din webbplats vilar tryggt hos oss alla dagar dygnet runt.

Med webbhotell från 39 kronor i månaden får man väldigt mycket för pengarna. Under olika tider om året förekommer även kampanjer där webbhotell och domännamn ingår för så lågt som 297 kronor för ett helt år. Det är väldigt billigt webbhotell som är svårmätt med andra företag som erbjuder hosting tjänster. Jämför gärna Webbdo med andra webbhotell och se själv!

Optimering av servrar

En sak som även är värd att nämna är att Webbdo har väldigt snabba servrar som är optimerade ut i minsta detalj för att alla kunder ska ha snabba webbplatser. Detta beror inte bara på optimeringen utan också för att webbhotellskontona inte är översålda genom att ge ut för mycket resurser till varje konto som ligger på en server. På detta sättet får alla en optimal miljö som gör att servrarna spinner fint utan att bli överhettade. Med resurser menar vi PHP-minne, CPU laddning samt snabba diskar. Men även normalstorlek på utrymme och bandbredd som normalt annars översäljs hos andra webbhotell. Medelkunden hos oss använder omkring 400 MB och har 2 domäner kopplade till samma konto med webbplats. Just därför erbjuder vi exempelvis inte 100 GB webbhotellskonto utan från från 600 MB upp till 5000 MB. Mer behövs inte. Om kunder vill ha mer har vi även specialanpassade konton där man kan ha upp till 15 GB eller mer. Det kostar extra men vi garanterar då också att detta kontot är lika snabbt som ett konto med 600 MB utrymme.

CloudLinux – webbhotell likt en VPS

Med CloudLinux har vi full kontroll på hur mycket resurser varje webbhotellskonto använder. Med detta verktyget ser vi till att alla får vad de betalar för. Exempelvis är varje konto begränsat till 256 MB php-minne. Det är väldigt högt för att erbjudas av ett webbhotell. Dock så ser vi till att ingen kan använda mer än just 256 MB av minnet för att inte ta resurser av någon annan webbhotellskonto. Detsamma gäller för CPU, bandbredd och andra resurser. Verktyget CloudLinux kan man säga att ett webbhotell kommer närmare och närmare en VPS lösning. Dock med undantaget att kunden själv slipper göra serverinställningar vilket kan vara skönt om man inte har kunskapen.

One Click installer – Installera program automatiskt

Vi har gjort det enkelt för alla kunder att använda vårt webbhotell. Därför erbjuder vi en ”one click install” lösning för att installera program. Med detta menas att en kund endast behöver klicka på ett program, välja var på domänen applikationen ska installeras och sen installeras den. Databas och allt skapas automatiskt utan att du som kund behöver göra något. Rätt skönt eller hur? Populära applikationer är WordPress, Joomla och Drupal. Passar inte någon av dessa finns det 349 stycket till att välja mellan och mer tillkommer hela tiden. Och som vi nämnt tidigare, det är ingen extra kostnad för denna tjänsten som tillhandahålls av Softaculous.

Övertygad? Gör då en beställning direkt eller testa oss i 60 dagar utan att betala en enda krona! Vi tilldelar dig ett domännamn och skapar ett konto till dig. Efter 60 dagar har gått eller cirka 2 månader så bestämmer du själv om du vill använda dig av vårt webbhotell inte. Om du väljer att fortsätta vara kund kan vi registrera ett domännamn som du själv äger samt skapa ett webbhotellskonto under det i våran underbara kontrollpanel cPanel.

Välkommen till Webbdo och låt din webbplats vara en av våra andra 1800+ som vi tillhandahåller.

Testa oss i 60 dagar

Varför inte testa oss i 60 dagar? Du blir tilldelad en tillfällig domän samt ett webbhotellskonto. Det kostar 0 kr! Inte en enda krona behöver du betala för ditt webbhotell hos oss.

Efter dessa 60 dagarna har gått väljer du själv om du vill fortsätta vara kund eller inte! Enklare val än detta kan tyvärr inte erbjudas då det inte kostar dig något att prova Webbdo.